Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VI НЕДІЛЮ ВЕЛИКОДНЮ - 26 ТРАВНЯ 2019

Сьогодні:

Під час Євхаристії, що о 10.30, річниця Першого Причастя, натомість о 12.30 урочистість Першого Причастя, яке оримає троє дівчаток.

Сердечно дякуємо сестрам Тадеї, Тетяні та Лідії за їхній за час та зусилля присвячені на катехизи для дітей та молоді в костелі, в монастирі сестер та Школі Марії Магдалини. Ми також дякуємо Сестрам за підготовку сьогоднішніх святкувань. Натомість батькам велика подяка за турботу про передавання віри своїм дітям.

Після другої Євхаристії травневий молебень перед Пресвятими Дарами.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в четвер – Урочистість Вознесіння Господнього. Божа Служба о 10.00 та 18.30; в п’ятницю – свято Відвідин Пресвятої Діви Марії; у суботу – спомин св. Юстина, мученика.

У вівторок катехеза для дорослих о 19.00

В четвер поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань, а в суботу молебень до Ченстоховської Божої Матері.

У суботу розпочинаємо новенну перед урочистістю Зіслання Святого Духа.

Травневі молебні у будні дні після ранкової Служби.

Інше:

6 червня об 11.00 урочиста Євхаристія з нагоди 25-ої річниці священства Місіонерів Облатів Марії Непорочної, які отримали пресвітеріат у Польщі у 1994 році. До цього курсу належить також і наш настоятель. На урочистість приїдуть облати, які зараз працюють у Польщі, Швеції, Норвегії, Бельгії та Мадагаскарі, та, які, разом з о. Павлом, отримали таїнство священства. Хоча це і будній день, сердечно вас запрошуємо на урочистість.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie