Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VIII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 3 БЕРЕЗНЯ 2019

Сьогодні:

Перша неділя місяця. Після Служби Божої поклоніння Найсвятішому Таїнству.

Наміри для Розарієвих Троянд на місяць березень: Про добре пережиття Великого Посту в нашій парафії.

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

На тижні:

В понеділок Євхаристія о 8.00 та 17.00.

На цьому тижні розпочинаємо літургійний час Великого Посту. В середу попільна Служба Божа з посипанням попелом буде відправлена о 10.00 та о 18.30. У Попільну середу ми зобов’язані дотримуватися суворого посту. Ті, кому виповнилося 14 років зобов’язані утримуватися від споживання м'ясних страв. Натомість вірні з 18 до 60 років, окрім утримання від м'ясних страв, мають дотримуватися суворого посту: у Попільну середу можуть один раз протягом дня наїстися досита.

Починаючи з Попільної середи та включно до Першої Неділі Великого посту проводимо квартальні дні молитви за дух покаяння.

Катехеза для дорослих у вівторок o 19.00.

В четвер поклоніння в намірі покликань, в п’ятницю молебень Хресної дороги, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Всі молебні проводяться після ранкової Євхаристії.

У наступну неділю:

В наступну неділю, а також в усі інші неділі Великого посту після другої Служби Божої, приблизно о 11.30, молебень Гіркі Жалі. Сердечно всіх запрошуємо.

Також розпочинаємо новенну перед урочистістю св. Йосипа.

 Інше:

Великопістні реколекції пройдуть в нашій парафії з 7 до 9 квітня. Вже зараз запрошуємо на них.

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому.

В найближчу суботу та неділю винятково не буде катезех для дітей та молоді.

Місіонери Облати запрошують на наступні зустрічі: 15-17 березня реколекції про покликання для хлопців в Тиврові; 22-24 березня реколекції для Друзів Місій в Обухові; 26-31 березня «Кузня характеру» для молоді в Тиврові.

Передшлюбні повідомлення(І): Бельдій Віталій та Белдій Наталія.

Минулого тижня відійшла до вічності пані Ганна Нечаєва. Вічне спочивання…

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie