Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VI НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 17 ЛЮТОГО 2019

Сьогодні:

Сьогодні припадає 193 річниця затвердження Церквою Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії. Цього ж дня Згромадження Сестер св. Йосифа святкує 135 річницю свого заснування. Дякуємо Богові за дар харизми, який отримали св. Євген де Мазенод та св. Зигмунт Гораздовський та за служіння сестер та отців в нашій парафії.

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – Божа Служба вотивна про Святого Духа; у середу – Божа Служба вотивна про св. Йосипа; в п’ятницю – свято Престолу Св. Апостола Петра; в суботу – спомин св. Полікарпа, єпископа та мученика.

Катехеза для дорослих у вівторок o 19.00.

В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

Інше:

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому.

З 19 лютого о 19.00 передшлюбні катехези в катедрі.

Місіонери Облати запрошують на наступні зустрічі: 15-17 березня - реколекції про покликання для хлопців в Тиврові (віком від 15 років); 22-24 березня - реколекції для Друзів Місій в Обухові; 26-31 березня - «Кузня характеру» в Тиврові (віком від 13 років).

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie