Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА IV НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 3 ЛЮТОГО 2019

Сьогодні:

У зв'язку з Роком Святості Подружжя та Сім’ї, що проходить зараз в Римо-Католицькій Церкві в Україні, урочисто розпочинаємо мандрування ікони Святої Родини. Перед Пресвятими дарами літанія до Святої Родини та акт відданості Святій Родині.

О 9.00 Божа Служба за всіх наших благодійників і жертводавців.

Інтенція для Розарієвих Троянд на лютий: За хворих і тих, хто страждає, про терпеливість у несенні хреста.

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – Божа Служба вотивна про Святого Духа; у вівторок – спомин св. Агати, діви і мучениці. Благословіння хліба і води; у середу – спомин св. Павла Мікі і сподвижників, мучеників; в суботу – Божа Служба вотивна про Пресвяту Діву Марію.

В понеділок Божа Служба o 8.00 i 17.00.

Катехеза для дорослих у вівторок o 19.00.

В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

Інше:

Заохочуємо кожну родину цього року прийняти в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому.

Дякуємо за вашу допомогу в упорядкуванні різдвяних декорація, дякуємо також всім, хто багато років прибирає костел та всім готовим нести якунебудь допомогу.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie