Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКI ОГОЛОШЕННЯ НА XViII НЕДIЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 5 СЕРПНЯ 2018

Сьогодні:

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

Приймаємо у нашій парафії о. Олександра Зелінського ОМІ з Києва, директора Католицького медіацентру та телебачення EWTN. Під час кожної Євхаристії він проголошує Боже Слово, також буде можливість отримати публікації та матеріали з EWTN. Об 11.30, після другої Служби Божої, буде можливість зустрітися в храмі та переглянути документальний фільм про бл. священика о. Владислава Буковинського.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – Свято Преображення Господнього. Служба Божа о 10.00 та о 18.30; в середу – спомин св. Домініка, сященика; в четвер – свято св. Терези Бенедикти від Хреста, діви і мучениці, покровительки Європи ; в п’ятницю – свято св. Лаврентія, диякона і мученика; в суботу – спомин св. Клари, діви.

В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранкової Євхаристії.

Інше:

На минулому тижні відійшов до Господа Анатолій Острий, 57 років, який був пов'язаний з нашою парафією напротязі багатьох років, а останнім часом проживав на теренах парафії св. Іоанна Павла II.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie