Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XVI НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 22 ЛИПНЯ 2018

Сьогодні:

В нашій парафії урочистість св. Марії Магдалини. Відправляємо служби о 9.00 та 10.30 відпустова Євхаристія з процесією. Винятково не буде Служби Божої о 12.30. Урочисту відпустову Євхаристію проведе та прочитає проповідь д-р о. Петро П'ясецький, викладач Вищої духовної семінарії Місіонерів облатів Марії Непорочної з Обри (Польща). Сьогодні ми також дякуватимемо Богові за 25 років священства о. Марека.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – свято св. Бригіди, покровительки Європи; в середу – свято св. Якова, апостола; в четвер – спомин св. Йоакима та Анни, батьків Пресвятої Діви Марії; в суботу – спомин св. Володимира.

В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранкової Євхаристії.

В наступну недлію:

Порядок Служб Божих як завжди, о 9.00, 10.30 і 12.30.

З нагоди спомину св. Христофора, що відмічається цього тижня, після кожної Божої Служби для бажаючих проходить благословення водіїв та автотранспортних засобів.

Інше:

Подальші дошлюбні зустрічі проходитимуть в катедрі з 31 липня. Детальна інформація також розміщена на дошці оголошень.

З 24 по 29 липня у Тиворі на Поділлі Місіонери Облати Непорочної Діви Марії організовують "Фестиваль життя", або зустріч для молоді. Ще можно подати заявку на участь в цьому заході. Ви все одно можете повідомити про це.

Від завтра настоятель буде у відпустці. З усіма питаннями звертаємосб до отця Марка. Тел.: 066 96954456.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie