Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА СВЯТО СВЯТОГО СІМЕЙСТВА - 31 ГРУДНЯ 2017

Сьогодні:

Свято Святого Сімейства. Божа Служба як кожної неділі о 9.00, 10.30 – сума та 12.30 (українською мовою). Під час Божої Служби відновлення подружньої обіцянки та благословення родин.

Останній день календарного року. Після другої Служби молебень на закінчення року. За спів або рецитацію гімна Тебе Боже славимо можна отримати під час молебня повний відпуст.

На тижні:

В літургії переживатимемо: в понеділок – Урочистість Пресвятої Богородиці Марії. Божа Служба о 10.00 та 18.30.  Нагадую, що в цей день маємо обов’язок приняти участь в Євхаристії; у вівторок – спомин свв Василя Великого і Григорія з Назіанзу, єпископів та докторів Церкви; у суботу – Урочистість Богоявлення Господнього. Божа Служба о 10.00. Після служби освячення крейди, ладану і води, також молитва за місіонерів. Участь у святкуванні цієї Євхаристії також є обов'язковою. Службу Божу очолить єпископ Едвард Кава. 

Перший четвер та п’ятниця місяця. В ці дні відправляємо традиційні молебні.

В п’ятницю відвідини хворих.

У наступну неділю:

Свято Хрещення Господнього, яким в літургії завершуємо час Різдва Господнього. Під час літургії - освячення води та відновлення обітниць Таїнства Хрещення.

Інше:

Просимо тих, хто бажає запросити священиків на коляду до своїх домівок, заповнити приготовані анкети та особисто віддати їх комусь з отців.  Дуже просимо не зволікати з цим, бо маючи всю інформацію, легше скласти план колядування, та не треба буде по декілька разів йти в один і той самий район міста. Анкети-запрошення будемо приймати до неділі 7 січня включно. Інформуємо, що священик приходить до родини, щоб помолитися з родиною та поблагословити родину і дім. Виходячи з цього, просимо не готувати жодних страв. Від травня 2017 року частину території нашої парафії було включено до парафії Йоана Павла. В зв’язку з цим особи, які проживають на території нової парафії і бажають запросити священика до свого дому, навіть якщо беруть участь в літургії в нашому костелі, просимо звертатися до о. Григорія Драуса, тамтешнього настоятеля. Список вулиць, які належать до нашої парафії знаходиться на веб-сторінці парафії, можна його теж отримати в закристії.  

Під час свят не буде катехез для дітей та дорослих. Після перерви відновимо катехези для дітей в неділю, 14 січня, а для дорослих в четвер, 11 січня.

Завтра день іменин нашого Архієпископа. Пам’ятаємо про нього в наших молитвах.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie