Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА IV НЕДІЛЮ АДВЕНТУ - 24 ГРУДНЯ 2017

Сьогодні:

Божа Служба згідно недільного розкладу, а о 18.30 урочиста Євхаристія із Святим вечором Різдва Господнього, або Пастирка. Сердечно запрошуємо.

Останній день новенни до Дитятка Ісуса перед урочистістю Різдва Господнього.

Після останньої пообідньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

На тижні:

В літургії переживатимемо: в понеділок – Урочистість Різдва Господнього. Божа Служба o 10.00 i 18.30; у вівторок – Свято св. Стефана, Першомученика. Божа Служба о 10.00. Після Служби освячення вівса; у середу – Свято св. Йоана, апостола і мученика. Після Служби освячення вина; в четвер – Свято Святих невинних немовлят, мучеників. Після Служби благословення дітей.

В четвер, під час євхаристийної адорації, будемо молитися в намірах покликань.

В п’ятницю, згідно рішення ординарія архідіоцезії, необов’язково утримуватися від споживання м’ясної їжі.

В суботу після ранкової Євхаристії молебень до Матері Божої Ченстоховської.

У наступну неділю:

Свято Святого Сімейства. Божа Служба як кожної неділі о 9.00, 10.30 – сума та 12.30 (українською мовою). Під час Божої Служби відновлення подружньої обіцянки та благословення родин. Заохочую запросити на цю урочистість свої подружжя і дітей, щоб всі родини отримали благословення від Бога.

Останній день календарного року. Після другої Служби молебень на закінчення року. За спів або рецитацію гімна Тебе Боже славимо можна отримати під час молебня повний відпуст.

Інше:

При виході з костелу можна придбати календар на наступний рік та облатки на вігілійний стіл.

При виході з костелу ви отримаєте план літургії на урочистості різдвяних свят. Також, план є розміщений на парафіяльному сайті. Я прошу, щоб кожна сім'я взяла з собою одну копію програми і ознайомилась з нею. Це план літургії від опівночі (пастирки) до святкування Об’явлення Господнього.

Під час свят не буде катехез для дітей та дорослих. Після перерви відновимо катехези для дітей в неділю, 14 січня, а для дорослих в четвер, 11 січня.

Сердечно дякую за пожертви складені на потреби церкви (приготування свята) та на інші найбільш потрібні речі.

Просимо тих, хто бажає запросити священиків на коляду до своїх домівок, заповнити приготовані анкети та особисто віддати їх комусь з отців.  Дуже просимо не зволікати з цим, бо маючи всю інформацію, легше скласти план колядування, та не треба буде по декілька разів йти в один і той самий район міста. Анкети-запрошення будемо приймати до неділі 7 січня включно. Інформуємо, що священик приходить до родини, щоб помолитися з родиною та поблагословити родину і дім. Виходячи з цього, просимо не готувати жодних страв. Від травня 2017 року частину території нашої парафії було включено до парафії Йоана Павла. В зв’язку з цим особи, які проживають на території нової парафії і бажають запросити священика до свого дому, навіть якщо беруть участь в літургії в нашому костелі, просимо звертатися до о. Григорія Драуса, тамтешнього настоятеля. Список вулиць, які належать до нашої парафії знаходиться на веб-сторінці арафії, можна його теж отримати в закристії.   

Є пропозиція роботи для прибиральниці. Якщо хтось бажає, будь ласка, зверніться до священика – настоятеля.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie