Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА III НЕДІЛЮ АДВЕНТУ - 17 ГРУДНЯ 2017

Сьогодні:

Сьогоднішня неділя Гаудете (тобто, Радійте), заохочує нас до радості через близкість приходу Господа. У той же час, з сьогоднішнього дня ми починаємо другу частину Адвенту, тобто безпосередню підготовку до Свят Різдва Христового.

Від сьогодні і включно до середи квартальні дні молитви про християнське життя в родинах.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

Також, сьогодні 81 (вісімдесят перший) день народження папи Франциска. Пам’ятаємо про Папу у наших молитвах.

На тижні:

В понеділок, середу і суботу запрошуємо на Рорати.

В четвер, під час євхаристийної адорації, будемо молитися в намірах покликань.

Триває новенна до Дитятка Ісуса перед урочистістю Різдва Господнього.

Можливість приступити до таїнства сповіді перед святами: щодня (від понеділка до суботи включно) з 7.30 до 8.00, та після ранкової Служби Божої, і також в середу і п’ятницю з 18.00 до 20.00 в закристії.

У наступну неділю:

До обіду Служби Божі за звичайним порядком неділі, а о 18.30 - урочиста Євхаристія - Вігілія Різдва Христового, тобто пастирка. Згідно з нашою традицією, заохочуємо вас утримуватися від споживання м'ясної їжі  на Святий Вечір.

Інше:

Катехези для дітей в костелі та в монастирі сестер Юзефіток проходять згідно встановленого порядку. Наступної неділі не буде катехез для дітей. Катехези будуть відновлені після свят, в неділю 14 січня.

Катехези для дорослих українською мовою в четвер о 19.00.

При виході з костелу можна придбати календар на наступний рік та облатки на вігілійний стіл.

З 29 грудня до 1 січня, в Тиврові на Поділлі, Місіонери Облати Марії Непорочної організовують зустріч для молоді. Прошу, щоб охочі звернулися до настоятеля.

При виході з костелу ви отримаєте план літургії на урочистість свят Різдва. Також, план є розміщений на парафіяльному сайті. Я прошу, щоб кожна сім'я взяла з собою одну копію програми і ознайомилась з нею. Це план літургії від опівночі (пастирки) до святкування Об’явлення Господнього.

У четвер, о 11.00, будемо готувати ясла та інші різдвяні декорації. За доставку ялинок відповідає пан Юрій Трофимчук, за ялинку на вівтарі та інші прикраси на вівтарі пані Галина Маковська, за ялинки біля ясел пані Ірена Стрільців, а за самі ясла пан Стефан Адамські та Альберт. Запрошую всіх бажаючих допомогти в четвер о 11.00.

Сердечно дякую за пожертви складені на потреби церкви (приготування свята) та на інші найбільш потрібні речі. 

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie