Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА I НЕДІЛЮ АДВЕНТУ - 3 ГРУДНЯ 2017

Сьогодні:

Розпочинаємо Адвент і також новий літургічний рік. На початку другої Божої служби буде освячено адвентовий вінок. Дякуємо за приготування вінка та підставки під нього.  

Сердечно вітаємо в нашій парафії о. Андрія Корду, який від сьогодня і включно до середи буде вести святі місії, які під проводом о. Андрія ми переживали минулого року.  Від понеділка до середи Божа служба о 10.00 та 18.30. План проведення місії знаходиться на парафіальній інтернет-сторінці.

Ми також вітаємо представників Асоціації любителів Львова та східних прикордонних земель з Познані на чолі з президентом Станіславом Лукасевичем, та щиро дякуємо за щорічну допомогу нам на свято св. Миколая, та за всю доброту.

Кс. Ципріану Костжеві сердечно дякуємо за щиру допомогу в нашій парафії.

Складені пожертви призначаються на потреби Карітаса.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в четвер – спомин св. Амбросія, єпископа і доктора Церкви; в п‘ятницю – Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. Божа служба о 10.00; в п’ятницю не обов’язує стримання від м’ясних страв; в суботу - рорати.

Триває новенна перед Урочистістю Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. В часі новенни, кожного дня до четверга включно, за півгодини перед Божою службою молимося на розарії.

В четвер будемо молитися в намірах покликань під час євхаристийної адорації.

В суботу після Євхаристії запрошуємо на молебень до Матері Божої Ченстоховської. Свої прохання можна записати в зошиті, який знаходиться в костелі, або на інтернет-сторінці нашої парафії.

У наступну неділю:

II неділя Адвенту. Це буде день вдячності і молитви в намірі тих, хто допомагає Церкві на Сході. Наша парафія отримує допомогу від Органіхації Допомоги Церкві на Сході при Конференції Епіскопату Польщі. Будемо щиро молитися за них і за всіх інших наших добродіїв.

Інше:

Заохочую, щоб позитивно відповісти на прохання єпископів України та з 21.00 год. 7 грудня до 21.00 год. 8 грудня молитися про мир в Україні.

Катехези для дітей в костелі або в монастирі сестер Юзефіток проходять згідно встановленого порядку.  

Катехези для дорослих, польською мовою, проходять в четвер о 9.00 год., а українською мовою в четвер о 19.00.

Генеральний настоятель Місіонерів Облатів Непорочної Марії з 8 грудня 2017 по 15 січня 2019 оголосив Рік Молитви про покликання до Згромадження Місіонерів Облатів. В цьому часі особливо проситимемо про дар покликань.

Прошу, якщо знаєте, повідомити нас про особи або родини, які потребують допомоги, щоб ми могли перед святами приготувати їм допомогу, як продукти, ліки, тощо.

26 листопада в монастирі в Люблінці відійшов до Господа о. Андрій Мацькув, Місіонер Облат Марії Непорочної, наш брат, який два роки тому проголошував адвентові реколекції в нашій парафії. Пам’ятаємо про нього в наших молитвах.

В нашій парафії, минулого тижня, відійшов до вічності п. Броніслав Слободян. Вічне спочивання...

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie