Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ІСУСВ ХРИСТА ЦАРЯ ВСЕСВІТУ - 26 ЛИСТОПАДА 2017

Сьогодні

На закінчення літургії помолимося літанію та акт посвячення людського роду Найсвятішому Серцю Ісуса, з метою отримання повного відпущення гріхів за звичайними умовами.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – служба Божа вотивна про Святого Духа; в середу – служба Божа вотивна про св. Йосипа; в п’ятницю – служба Божа вотивна про Найсвятіше Серце Ісуса Христа; в суботy – служба  Божа вотивна про Матір Божу.

В середу, перед святом Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, розпочинаємо новенну. Архієпископ Мечислав Мокрицький нагадуючи слова папи Франциска, що були проголошені на закінчення фатімського року до паломників у Фатімі: "Ніколи не залишайте свою Матір. Ніколи не полишайте розарій ", пропонує як новенну - щоденну молитву на розарії. Так буде в нашій парафії. Ми запрошуємо вас молитися на Розарії (також молитвою, через яку Місіонери Облати будуть готуватися до свого патронального свята) починаючи з середи, щодня, за півгодини до початку Євхаристії.

В четвер євхаристійне поклоніння в намірі покликань; у п'ятницю традиційний молебень першої  п'ятниці, а в суботу запрошуємо на наш  традиційний молебень  до Матері Божої Ченстохової.

В наступну неділю:

Розпочинаємо літургічне приготування до Різдва Господнього, інакше кажучи, час адвенту – очікування.

Розпочинаємо оновлення святої місії, яку ми переживали минулого року. Це триватиме з 3 по 6 грудня. Слово Боже проголосить о. Анджей Корда. План поновлення місії можна отримати в друкованому вигляді при виході з храму, він буде розміщено також на парафіяльному веб-сайті. Сердечно запрошуємо вас.

Сьогодні пожертви складаються на потреби Карітасу.

Інше:

Катехези для дітей в костелі або в монастирі сестер Юзефіток проходять згідно встановленого порядку.  

Катехези для дорослих, польською мовою, проходять в четвер о 9.00 год., а українською мовою в четвер о 19.00.

В грудні, в першу п’ятницю, не буде відвідин хворих з уділенням їм таїнств. Отці будуть індивідуально домовлятися про відвідини хворих безпосередньо перед святами. 

Прошу, якщо знаєте, повідомити нас про особи або родини, які потребують допомоги, щоб ми могли перед святами приготувати їм допомогу, як продукти, ліки, тощо. 

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie