Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА IІ НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ 27 ЛЮТОГО 2021

 

Сьогодні:

Дякуємо кс. Назару Зузаку за спільну молитву та за приміцийне благословення. Кс. Назар буде тимчасово допомагати в нашої парафії. Бажаємо Вам Божого благословення і Дарів Святого духа на кожен день. Сьогодні, а також в усі неділі під час Великого Посту, після другої Євхаристії, приблизно о 11.30, запрошуємо на молебень Гіркі жалі. Пожертви складені сьогодні підчас Святої Меси є призначенні на потреби Апостольського Престолу. Зустріч молоді «19 плюс» о 14.00, в закристії.

 

На тижні:

Перший понеділок місяця, Свята Меса о 8.00 – на польськії мові, та о 17.00 – на українськії мові. Перший Четвер, п’ятниця та субота місяця. Катехиза для дорослих у четвер o 19.0 У четвер поклоніння Пресвятим Дарам в намірі покликань, у п’ятницю молебень Хресної дороги, а у суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Всі молебні проводяться після ранкової Євхаристії. У п’ятницю відвідини хворих.

У наступну неділю:

Зустріч молоді «19 плюс» о 14.00, в закристії. Зустріч подружніх пар о 16.00 , в закристії.

Інше:

Нагадую, що за участь в молебні Хресної дороги та Гірких Жалів можна отримати повний відпуст за звичайних умов: стан освячуючої благодаті, прийняття Євхаристії та молитва в інтенціях Святішого Отця. Хлопці які хотіли би стати міністрантами запрошую щоб з батьками прийшли до закристії після Святої Меси. Ми розпочали Рік Святого Йосифа, з цієї нагоди замість коляди протягом усього року відбуватиметься перегринація статуї св. Йосифа з молитвою та благословенням сімей та прийняттям медалика св. Йосифа. У кожну п’ятницю Великого Посту заохочую до посту на хліби і воді, в намірі парафії і віддання Храмів св. Марії Магдалини і Матері Божої Громнічної. Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви

Цитата: Сльози покаяння є продовженням очищаючої води Хрещення. - св. Ян Клімак

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк: РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA233052990000026000011017535, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie