Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ІСУСА ХРИСТА ЦАРЯ ВСЕСВІТУ 22 ЛИСТОПАДА 2020

 

Сьогодні:

Після другої Служби Божої помолимося літанію та акт посвячення людського роду Найсвятішому Серцю Ісуса, з метою отримання повного відпущення гріхів за звичайними умовами. Річниця інгресу (введення на престол) Митрополита Львівського Мечислава Мокшицького у Римсько-католицький кафедральний собор Успіння Пресвятої Діви Марії у Львові (2008). З нагоди спомину св. Цецилії, пані Марії, нашій органістці, сердечно дякуємо за віддане служіння в часі літургії. На минулому тижні свій день іменин святкувала с. Еліза. Бажаємо божого благословення і радості в її служінні.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Свята Меса вотивна про Святого Духа; у вівторок – спомин св. Андрія Дунг Лак, пресвітера і сподвижників мучеників; у середу – Свята Меса вотивна про св. Йосифа; в суботу – свята Меса вотивна про Пресвяту Діву Марію; В четвер поклоніння Пресвятим Дарам в намірі покликань, а у суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

!В наступну неділю:

Розпочнемо літургічне приготування до Різдва Господнього, інакше кажучи, час адвенту – очікування.

Інше:

Катехиза для дорослих – четвер о 19.00. Катехиза для кандидатів до миропомазання – п’ятниця о 18.00. у понеділок 23 листопада о 18.30 в катедрі Свята Меса в 25-ту річницю смерті єп. Рафала Керницького. З 6 по 8 грудня переживатимемо адвентові реколеції. У понеділок 7 грудня о 17.00, під час урочистої Євхаристії, Архієпископ Мечислав Мокшицький уділить таїнства миропомазання вісьмом нашим парафіянам. Щиро дякуємо всім, хто допомагав в костелі, за ваші молитви та пожертви.

Добро є добром навіть тоді, коли його ніхто не робить. Зло - це зло, навіть коли всі це роблять. Св. Августин

 

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк: РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA233052990000026000011017535, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie