Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXVI НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 27 ВЕРЕСНЯ 2020

 

Сьогодні:

На Євхаристії може бути 1 людина на 5 м², тобто біля 100 осіб. Приходимо до костелу в масках і сідаємо на відстань 1,5 метра один від одного. Ми заохочуємо вірних у літньому віці та батьків з маленькими дітьми залишатися вдома та брати участь у Святій Месі через Facebook-трансляцію.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Свята Меса вотивна про Святого Духа; у вівторок – Свято Архангелів Михаїла, Гавриїла, Рафаїла; у середу – спомин св. Єроніма, пресвітера і Вчителя Церкви; у четвер – спомин св. Терези від Дитяти Ісус, перший четвер місяця; у п’ятницю – спомин Святих Ангелів Хранітелів, перша п’ятниця місяця; у суботу – Свята Меса вотивна про Пресвяту Діву Марію, перша субота місяця; У четвер початок місяця посвяченого розарію, молебень після кожної ранкової меси а у неділю після Служби Божої що о 10.30. У четвер поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

 

 У наступну неділю:

Зустріч молоді від 20 років о 16.00 в захристі.

Інше:

Щиро дякуємо всім, хто на минулому тижні допомагав в костелі, за ваші пожертви. Катехизи для дорослих у четвер о 19.00. Катехиза для кандидатів до миропомазання у п’ятницю о 19.00. Почалися катехизи для дітей. Просимо батьків звертатися до сестри Тадеі. Ми запрошуємо бажаючих допомогти при прибиранні храму в цю середу та суботу після ранкової Меси.

Цитата: Як вiск тає при вогнi – так i диявольська сила тає, коли побожно взиваємо ім’я Марiї. св. Бонавентура.

Мають намір взяти таїнство шлюбу:

  1. Козачок Сергій та Пристула Вікторія, повідомлення ІІI
  2. Василик Микола та Левочко Наталія, повідомлення ІI

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк: РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA25 325321 00000 26001053815707, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie