Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XVIІ НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 26 липня 2020

Сьогодні:

Церква в Україні цього року дуже нас просить про особливу молитву про покликання до священницького та богопосвяченого життя. З нагоди спомину св. Христофора, покровителя водіїв, після кожної Божої Служби благословення водіїв та автомобілів. З 7 липня На Євхаристії може бути 1 людина на 5 м², тому в нашому храмі на одній Святої Месі може бути 70 вірних плюс духовенство. Приходимо до костелу в масках і сідаємо на відстань 1,5 метра один від одного. Ми заохочуємо вірних у літньому віці та батьків з маленькими дітьми залишатися вдома та брати участь у Святої Месі через Facebook-трансляцію.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: У понеділок – вотивна Свята Меса про Святого Духа; У вівторок – спомин св. Володимира; У середу – спомин св. Марти; У п’ятницю – спомин св. Ігнатія Лойоли, пресвітера; У суботу – спомин св. Альфонса Марії Лігуорі, єпископа і Вчителя Церкви. У четвер поклоніння Пресвятим Дарам в намірі покликань, а у суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. 2 серпня можна отримати повний відпуст Порціункулі.

Інше:

Щиро дякуємо всім, хто активно приєднався до приготування храмового свята та всім, хто склав пожертви на цю подію.  Заохочуємо до приватної молитви через заступництво Слуги Божого, отця Людвіка Вродарчика OMI, який, між іншим, допомагав людям під час епідемії. Молитву з візерунком о. Людвіка можна отримати в закристії. Пригадуємо, що вірні, які беруть участь у Св. Месі через засоби масової інформації, оскільки не можливо зробити цього фізично, можуть приймати духовне Св. Причастя.

У п’ятницю, 24 липня, відійшла до Бога святої памяті Ядвіга Цаппе, видатний катехиcт, вчителька та педагог дітей та молоді. Людина великої віри. Відданий поклонник Матері Божої. Вона показала шлях до Бога для кількох поколінь поляків у Львові. Вона була зразком любові до Бога та людей протягом усього життя. Похоронні обряди розпочнуться у Львівської Катедрі у понеділок, 27 липня, о 13:00. Вічний відпочинок даруй її Господи….

Цитата: "Християнство - це не те, якими повинні бути люди, що тебе оточують. Християнство - це те, яким повинен бути ти, незалежно від того, які люди тебе оточують". Автор невідомий

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк:

РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA25 325321 00000 26001053815707, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie