Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XIII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 28 червня 2020

 

Сьогодні:

Церква в Україні цього року дуже нас просить про особливу молитву про покликання до священства й богопосвяченого життя, особливо молимося за покликання з нашої парафії. 

6 людей можуть прийти на Месу після попереднього запису у настоятеля; ми приходимо в масках і рукавичках і сідаємо на відстань 1,5 метра один від одного. Треба чекати офіційного послаблення карантину у Львові, щоб більше вірних могли брати участь у Службі Божої. Повідомимо прихожан, як тільки міська влада прийме рішення. Заохочуємо вірних брати участь у богослужіннях через трансляцію у Facebook або ходити до сусідніх храмів.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Урочистість свв. Петра і Павла, Свята Меса о 8.00 і 18.30. Пожертва на Апостольський Престол переноситься на 4 жовтня; у середу – вотивна Свята Меса про св. Йосива і архідієцезяльна адорація Ісуса в Пресвятих Дарах до 10.00; у п’ятницю – свято св. Томи, апостола та перша п’ятниця місяця, після Євхаристії молебень на честь Пресвятого Серця Ісуса;. У суботу – Свята Меса вотивна про Пресвяту Діву Марії, та перша субота місяця і молебень до Матері Божої Ченстоховської;

Інше:

Заохочуємо до приватної молитви через заступництво Слуги Божого, отця Людвіка Вродарчика OMI, який, між іншим, допомагав людям під час епідемії. Молитву з візерунком о. Людвіка, можна отримати в закристії. Пригадуємо, що вірні, які беруть участь у Св. Месі через засоби масової інформації, оскільки не можливо зробити цього фізично, можуть приймати духовне Св. Причастя.

Ми відкриті і завжди Вас чекаємо. Можна до нас телефонувати. О. Давід ОМІ 096 323 91 65

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк:

РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA25 325321 00000 26001053815707, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

Всім дякуємо за пожертви складенні на утримання храму; за прибирання храму; за вашу молитву. Запрошуємо бажаючих до прибирання храму у наступну суботу після Служби Божої.

Бажаємо Божого благословення і опіки Божої Матері!

Цитата: Набагато простіше бути героєм, ніж чесною людиною. Л. Піранделло

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie