Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VI НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 16 лютого 2020

Сьогодні:

Після Євхаристії, при виході з костелу буде можливість скласти пожертву, щоб допомогти нашій парафіянці, яка матиме операцію. Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей, молоді та батьків які очікують потомства. О 16.00 зустріч молоді 20 плюс.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Божа Служба вотивна про Святого Духа; у середу – Божа Служба вотивна про св. Йосипа; у суботу – свято Престолу Св. Апостола Петра.

У понеділок припадає 194 річниця затвердження Церквою Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії. Цього ж дня 136 річницю заснування Згромадження святкують Сестри св. Йосифа. Дякуємо Богові за дар харизми, який отримали св. Євген де Мазенод та св. Зигмунт Гораздовський та за служіння сестер та отців в нашій парафії. Катехиза для дорослих у четвер o 18.30. В четвер поклоніння Пресвятим Дарам в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

 

Інше:

7-8 березня з канонічною візитацію прибуде до нашої парафії Архієписькоп Мечислав Мокщицький. З 25 лютого о 19.30 передшлюбні катехези в катедрі. Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви

Цитата:

Практикуйте між собою любов, любов, любов, а назовні — ревність про спасіння душ – св. Євген де Мазенод.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie